Start to Dive
Duiken is de ideale hobby om sport te combineren met natuur, vriendschap met avontuur - om je letterlijk en figuurlijk onder te dompelen in een andere (onderwater) wereld. Iets voor jou? Dan kan je iedere maandag om 20u30 bij de Yellow Diving School terecht in het zwembad van Geel voor een gratis initiatie. Om te starten heb je niet veel meer nodig dan zwemkledij, wij zorgen voor de rest.
Start to Dive is:
  • Voor iedereen vanaf 14 jaar.
  • Begeleid worden door ervaren instructeurs.
  • Leren duiken in je eigen taal.
  • De ideale voorbereiding op het duiken op vakantie.
  • Hét middel om te ontsnappen aan de drukte van elke dag.

Praktisch
Meld je vooraf even aan via onze contactpagina. Op maandag kom je tegen 20u30 naar het Kaffee van het zwembad met je zwemgerief. Eerst stellen wij onszelf en onze club voor. Nadien krijg je nog een korte uitleg over de avond zelf en maken wij de papieren in orde voor de "gratis" verzekering.

Wij beginnen dan de initiatie met een korte uitleg over het materiaal dat je gaat gebruiken en dan kan je dat materiaal ineens ook passen. Daarna krijg je eerst een aantal basisoefeningen zoals: leren snorkelen en een eendeduik maken. Vrij snel schakelen we dan al over naar het ademen van een duikfles om dan op het einde van de initiatie effectief de bodem van het zwembad te kunnen opzoeken met een duikfles op je rug,


En nadien?
Wanneer je de smaak te pakken hebt gekregen na die eerste initiatie, kan je nog 2 gratis duiklessen volgen, telkens op maandag van 21u00 tot 22u00 in het zwembad van Geel. Hopelijk hebben we je dan kunnen overtuigen om lid te worden van de Yellow Diving School, net zoals onze 140 andere leden. Je zal er geen spijt van krijgen!