Onze club
Yellow Diving School is opgericht in 1976 door een aantal enthousiaste duikers uit Geel en omstreken.
Deze enthousiaste duikers zagen snel het belang in van het doorgeven van hun kennis en ervaring aan de aspirant-duikers.
Op deze manier is de club uitgegroeid tot één van de grotere clubs uit de regio met een 140-tal leden.
Ook nu hebben wij nog een 15-tal instructeurs en assistent-instructeurs die instaan voor de opleiding van onze leden. En ook nu werken wij aan het opleiden van onze duikers tot assistent-instructeur en instructeur.
Door een goede service te bieden en te zorgen voor een goede sfeer in de club kunnen wij ons ledenaantal op peil te houden.
Hoe werken wij?
Tijdens het schooljaar hebben wij elke maandag onze zwembadtraining van 21u00 tot 22u00. Indien er theorielessen gegeven worden gaan die door in het vergaderlokaal van het zwembad van 19u00 tot 20u30.
Wat organiseren wij voor onze leden?
Vanaf maart tot oktober duiken wij wekelijks in het Zilvermeer te Mol.
Vanaf mei tot september zijn wij regelmatig te vinden aan de Oosterschelde waar wij eind juni en eind augustus een duikweekend organiseren.
In oktober organiseren wij nog een aantal duiken in de steengroeven in Wallonië, waaronder ook een steengroevenweekend in de regio van Philippeville.
Elk jaar organiseert de club een duikreis naar één of andere exotische bestemming. Daarnaast zijn er ook verschillende leden die reizen organiseren zodat je in elk seizoen wel mee kan gaan op duikreis.


Maar ook het sociale aspect wordt niet vergeten. Dat is al te merken tijdens de duikuitstappen, maar ook bij de jaarlijkse dropping, brevettenbal of nieuwjaarsreceptie. Want uiteindelijk zijn we toch één grote vriendenclub.